Fotografie is een dynamische reis vol ontdekkingen.


Vanuit verwondering voor mensen en de wereld om me heen ben ik me gaan verdiepen in fotografie, heb begin 2009 de Vakopleiding afgerond en ben lid van de SVFN geworden. Er zijn zoveel manieren om te (over)leven en zoveel werelden om te verkennen. Dat visualiseer ik met plezier en enthousiasme. Ik ben op reis en hoop, dat je mee gaat!

Fotografie is duidelijk een persoonlijke weergave van de werkelijkheid die ons omringt. Het is dus van het grootste belang om vooraf in goed overleg met mijn opdrachtgever te bepalen wat het beoogde doel is van de te maken foto's; wat willen we écht laten zien?
Wat start met een speciale belangstelling, nodigt uit tot nadere analyse.
Hoe breng je een gekozen subject/object in optimaal in beeld?
Een visualisatie kan een duidelijke boodschap overbrengen óf nodigt je uit nader te kijken en er een eigen interpretatie aan te geven.
Wat zijn de gedachten erachter ..? Geeft het een gevoel of stemming weer..?
Is het aantrekkelijk of niet..? Communiceert het de beoogde bedrijfsfilosofie..?

Doe mee en vorm met mij een creatief team om een portret/reportage te maken,
waarin je jezelf herkent! Samen een levenswijze of gewenste levensstijl in beeld brengen. (T)huis, werkplek, tuin, vrije tijdsbesteding, kunst, een thema... benoem het maar. Dat alles maakt het de moeite waard! Op locatie maak ik bij voorkeur portretten, bedrijfs-,(jubileum)feest-, bruiloft-en lifestyle reportages.

Wil je me betrekken in een van de genoemde projecten, dan ontmoet ik je graag.
Bel of mail me en kijk hoe we samen tot het gewenste resultaat kunnen komen!

Mylene van de Kamp